Werk aan Tramhalte ‘Stadion Feyenoord’
27-05-2019

Werk aan Tramhalte ‘Stadion Feyenoord’

De tramhaltes van ‘Stadion Feyenoord’ (lijn 23) worden omgedraaid. In de nacht van maandag 20 mei tussen 1:00 en 6:00 uur worden voorbereidingen getroffen. Van 3 tot en met 23 juni starten de daadwerkelijke werkzaamheden en zal de tram tijdelijk niet rijden. Door deze ingreep wordt de situatie veiliger. Voetgangers hoeven niet langer meer aan de voorkant van de tram over te steken. Hierdoor neemt ook de vertraging van de tram af.

Tramhalte feyenoord city

Gedurende de werkzaamheden zorgt de RET voor vervangend busvervoer. De bus rijdt tussen de 2eRosestraat en de Groeninx van Zoelenlaan. De oversteekplaats bij de tramhalte kan tijdens de werkzaamheden gewoon gebruikt worden. Er is ook rekening gehouden met evenementen. Tijdens de evenementen in De Kuip rijdt de tram wel om bezoekers naar het evenement te vervoeren. Daarom wordt op 5 juni vanwege een concert in de Kuip niet gewerkt. 

Het verplaatsen van de tramhalte is een samenwerkingen van de RET en de gemeente Rotterdam. Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u terecht bij de klantenservice van de RET.