WEBINAR BESTEMMINGSPLAN FEYENOORD CITY
01-10-2020

Webinar bestemmingsplan Feyenoord City

Het college van B en W van Rotterdam heeft op dinsdag 22 september 2020 het bestemmingsplan Feyenoord City in concept vastgesteld. De gemeenteraad neemt hierover op 17 december aanstaande een definitief besluit.
De gemeente Rotterdam nodigt inzenders van zienswijzen en andere geïnteresseerden uit voor een digitale bijeenkomst over dit onderwerp op donderdagavond 8 oktober 2020 om 20.00 uur.
 

WEDSTRIJDDAG

Webinar

In dit webinar wordt uitleg gegeven over het proces en de aanpassingen in het bestemmingsplan Feyenoord City op basis van de ontvangen zienswijzen. Ook wordt de vervolgprocedure toegelicht. Vooral de onderwerpen waarbij de grootste aanpassingen in het bestemmingsplan zijn doorgevoerd komen aan bod. Denk hierbij aan de bouwhoogte op de Veranda, parkeren en het waarborgen externe (brand)veiligheid van het water.

Vragen stellen
Deelnemers kunnen tijdens het webinar via de chat vragen stellen over de verschillende onderwerpen. Op een aantal wordt direct antwoord gegeven, overige vragen krijgen een digitale reactie. Individuele indieners van zienswijzen die het niet eens zijn hoe met hun zienswijze is omgegaan, kunnen inspreken tijdens de openbare hoorzittingen in november. Alle inzenders ontvangen een persoonlijk bericht.

Webinar volgen
Iedereen kan het webinar digitaal bijwonen via de link: live webinar.

Datum: donderdag 8 oktober 2020
Tijd: 20.00 uur tot 21.00 uur (online zijn de deuren geopend vanaf 19.45 uur)
Aanmelden is niet nodig, de link werkt op donderdag 8 oktober vanaf 19.45 uur.

Terugkijken
Het webinar wordt opgenomen en is na afloop terug te zien op de website van Stadionpark en Feyenoord City. Vragen stellen is daar dan niet meer mogelijk.

Hoorzitting en commissie MPOF

Na dit webinar is er voor de inzenders van zienswijzen op het bestemmingsplan Feyenoord City de mogelijkheid om in te spreken tijdens de hoorzittingen. De raadscommissie Majeure Projecten, Organisatie en Financiën (MPOF) behandelt het raadsvoorstel op 3 december. Gezien de nieuwe coronamaatregelen worden indieners van zienswijzen afzonderlijk bericht over de data van de voorgenomen hoorzittingen en de wijze van inspreken. Voorlopig zijn de nieuwe data voor de hoorzittingen gepland op 24 en 25 november.

Meer informatie over het bestemmingsplan en de aanpassingen vindt u op de website van de gemeenteraad.