Uitzending bestemmingsplan Feyenoord City
09-10-2020

Uitzending bestemmingsplan Feyenoord City

Gemeente Rotterdam en Feyenoord City hebben op 8 oktober 2020 een speciale uitzending gemaakt over de aanpassingen in het bestemmingsplan Feyenoord City, op basis van de ingediende zienswijzen. Omgevingsmanager Theo Kion en Monique Lammens van Rho adviseurs en Wilco Verhagen projectmanager Feyenoord City van gemeente Rotterdam leggen op een aantal onderwerpen uit, waaronder bouwhoogte Veranda, waarborging externe veiligheid en mobiliteit, hoe de aanpassingen zijn toegepast.
 

Uitzending bekijken

Uitzending

De uitzending van is te zien via de link: uitzending bekijken.
Het webinar zou op 8 oktober live te volgen zijn, echter was dit helaas door een technische storing op het moment zelf niet mogelijk.

Vragen

Het tijdelijke mailadres voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan Feyenoord City naar aanleiding van de uitzending is gesloten.
Heb je algemene vragen over Stadionpark en Feyenoord City, stuur dan een mail naar stadionpark@rotterdam.nl.

Wil je weten of zienswijzen wel of niet zijn toegepast op het bestemmingsplan, ga dan naar: https://rotterdam.raadsinformatie.nl  (kalender Subcommissie Bestemmingsplannen, hoorzitting 24 en 25 november 2020, bijlage C).
Tijdens de hoorzittingen kunnen indieners van zienswijzen inspreken over hun zienswijzen. Zie hieronder.

Vervolg bestemmingsplan Feyenoord City

  • Op dinsdag 24 en woensdag 25 november worden hoorzittingen gehouden. Indieners van zienswijzen hebben hiervoor een uitnodiging van de Rotterdamse griffie gekregen. Daarin staat hoe ingesproken kan worden.
  • Op dinsdag 3 december komt de raadscommissie MPOF bijeen.
  • Op dinsdag 17 december neemt de gemeenteraad een besluit op het bestemmingsplan Feyenoord City.
WEDSTRIJDDAG