Sportcampus volop in beweging
08-11-2018

Sportcampus volop in beweging

De ontwikkelingen op de Sportcampus zijn goed zichtbaar en gaan gestaag door. Zo wordt Sportcomplex Olympia intensief gebruikt en is het clubgebouw voor Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord (FASC) in aanbouw. Hier komen vijf sportvelden en een voorplein. De tijdelijke atletiekbaan op voormalig sportcomplex Overmaas wordt uitgebreid. 

 

Planning

De eerste twee sportvelden van FASC zijn volgens planning in het voorjaar van 2019 gereed. Het derde veld volgt in de zomer, waarna we de bestaande bebouwing slopen en het vierde en vijfde veld aan kunnen leggen. Deze zijn eind 2019 klaar. 

Olympia

Op Sportcomplex Olympia komen twee voetbalvelden in combinatie met cricket. Die zijn in het voorjaar van 2019 klaar. Voor de aanleg van deze velden moeten we deze maand kabels en leidingen omleggen naar het tracĂ© langs de Olympiaweg. 

Sloop Overmaas

Sinds kort huist Overmaas in het clubverzamelgebouw op sportcomplex Olympia. Deze maand start de sloop van het voormalig sportcomplex van Overmaas. De tijdelijke atletiekbaan kan daardoor worden uitgebreid. Naar verwachting is dat in het voorjaar van 2019 gereed. 

Overlast en meer informatie

De werkzaamheden kunnen (geluids)overlast opleveren. Uiteraard proberen wij die overlast zoveel mogelijk te beperken. Voor meer informatie of klachten over de werkzaamheden neem je contact op met de directievoerder, de heer Scholten van de gemeente Rotterdam. Dat kan per e-mail aan jam.scholten@rotterdam.nl of telefonisch via 010-4899846 of het algemene nummer 14010.