08-02-2018

Sloop oude kantines Varkenoord

Het geheel nieuwe Sportcomplex Olympia is het nieuwe thuis van FC IJsselmonde en Hockey Club Feijenoord. Vanaf het dak van het prachtige nieuwe clubverzamelgebouw kun je bijna heel Stadionpark overzien. Niet in de laatste plaats de teams van de clubs zelf, die op gloednieuwe sportvelden spelen. Op het sportcomplex is ook ruimte voor beachvolleybal, tennis en andere sporten. De Sportcampus is een plek waar breedtesport en topsport elkaar ontmoeten.

Sloop oude kantines

Twee van de drie nieuwe kantines in het clubverzamelgebouw zijn al volop in gebruik. De oude kantines van Maasstad Tediro, DHZ en Lombardijen worden gesloopt. Op vrijdag 9 februari start de sloop beginnend bij de kantine van Maasstad Tediro op de Stadionweg 25. De doorlooptijd van de sloop van alle drie de kantines zal 2 maanden in beslag nemen.

Overlast

De sloopwerkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd. In de directe omgeving vindt er transport van de sloop plaats en kan er geluidsoverlast zijn. Mocht u direct hinder ondervinden kunt u daarover contact opnemen met de uitvoerder van de sloop, de heer Hol op telefoonnummer 06-22 24 10 86.

Informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de directievoerder, de heer Jan Scholten van de gemeente Rotterdam. Hij is bereikbaar via e-mail op: jam.scholten@Rotterdam.nl
Of telefonisch op 06 10 55 84 52.