Rondleiding Park de Twee Heuvels
16-01-2019

Rondleiding Park de Twee Heuvels

De eerste fase van de werkzaamheden aan Park de Twee Heuvels is bijna klaar. Kom op zaterdag 26 januari kijken naar de vernieuwingen. Ontwerper en parkbeheerders vertellen die dag alles over het vernieuwde park. Er worden ook rondleidingen gegeven. Laat je vooral niet tegenhouden door de kou. Er is koffie, thee en heerlijke erwtensoep.  

 

Nieuw

Op het evenemententerrein van het park staat van 10.00 uur tot 12.00 uur een tent van waar de rondleidingen starten. Aanmelden is niet nodig, de rondleidingen starten telkens als er genoeg mensen aanwezig zijn. 

Het evenemententerrein is nieuw in het park. Verder is onder andere er een nieuwe speelaanleiding, dat is een nieuw eilandje in het park, waar grote stenen liggen die je op meerdere manieren kan gebruiken. Je kan erop zitten, maar ze kunnen ook gebruikt worden om mee te spelen of sporten. 

Tweede fase

HalfRes_P2H_Waterspeelplaats

In de eerste fase werd gewerkt aan de oostzijde van het park. Nu dit gedeelte klaar is, starten we met de werkzaamheden aan de westzijde. Volgens planning gaat het vernieuwde park aan het eind van het jaar weer helemaal open.