Proef parkeerduurbeperking Veranda hervat
03-02-2022

Proef parkeerduurbeperking Veranda hervat

De proef met de parkeerduurbeperking op de Veranda wordt per 1 februari 2022 hervat. De huidige maatregelen staan bezoekers bij evenementen weer toe. Dat betekent dat ook de parkeerdruk bij de Veranda toeneemt op dagen dat er wedstrijden of andere evenementen in De Kuip plaatsvinden. Bezoekers kunnen hun auto tot maximaal 90 minuten parkeren in het gebied tussen de Burgerhoutstraat tot en met de Siem Heidenstraat.
 

De parkeerbeperking geldt alleen op dagen dat er wedstrijden of evenementen in het stadion zijn. Vanaf drie uur voor aanvang tot twee uur na afloop mogen bezoekers hun auto maximaal 90 minuten parkeren. Overtreders krijgen een boete.

Veranda_plein bij Pathé 10_Arnoud Verhey

Proef

Begin februari 2020 is gestart met een proef om de verkeers- en parkeeroverlast tijdens wedstrijden en andere evenementen in het stadion op de Veranda te laten verminderen. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 waren er geen supporters bij voetbalwedstrijden welkom en zijn evenementen afgelast. Hierdoor was de proef tijdelijk gestaakt. Op dit moment laten de maatregel het weer toe om bezoekers bij evenement toe te laten. Dat betekent dat ook de proef met de parkeerduurbeperking is hervat.

Stadion feyenoord bezoekers