26-02-2018

Opening Olympia

Let op: Aangepast programma. De open dag en opening gaan door, maar door kou en sneeuw kunnen bepaalde onderdelen komen te vervallen. Helaas zijn de wedstijden hockey en voetbal ieder geval tot 12.30 afgelast. Er zijn echter nog voldoende clinics en spelactiviteiten te doen en in de kantines staat de kachel aan! Kom dus gewoon langs om een kijkje te nemen of een activiteit mee te doen!

- UITNODIGING -

Op zaterdag 17 maart wordt het sportcomplex Olympia officieel geopend. Er is een feestelijk programma waarbij de wijde omgeving kan kennismaken met het nieuwe sportcomplex en het clubverzamelgebouw. Tijdens deze open dag zijn er verschillende clinics en spelactiviteiten voor jong en oud om op een leuke manier bekend te raken met sport. Verschillende teams van Rotterdam Atletiek, HC Feijenoord en FC Ijsselmonde sporten op deze dag, waarbij u van harte welkom bent om de teams aan te moedigen. Op het sportcomplex is ruimte voor allerlei sporten zoals voetbal, hockey, beachvolleybal, tennis, korfbal, en in de toekomst mogelijk meer. Het is voor iedereen mogelijk hier een veld per uur te huren, inclusief kleedkamer. Kom gezellig langs en verken de mogelijkheden!

Adres: Buitendijk 100, 3078XC Rotterdam

Programma

Onderstaand het programma. Voor alle details, zie het blokkenschema onderaan deze pagina.

Sportclinics (tussen 9.00 en 14.00 uur)
Op het sportcomplex Olympia zijn verschillende velden voor verschillende sporten. Maak op een laagdrempelige manier kennis met een sport door kosteloos een clinic te volgen!  Van 9.00 uur tot 14.00 uur zijn er al verschillende clinics te volgen op het gebied van atletiek (verspringen, sprinten/horden lopen, hoogspringen en kogelstoten), hockey, voetbal en beachvolleybal.

Sport en spel (tussen 10.30 en 16.30 uur)
Tussen 10.30 uur en 16.30 uur zijn er verschillende sport en spel activiteiten te doen op veld 2 naast de kantines. Wil je bijvoorbeeld weten hoe hard jij met hockey of voetbal kan scoren? Test dan de speedmeter en ga voor een nieuw record! Test je reflexen met het stokvangen of doe het behendigheidsparcour.

Officiƫle opening (14.15 uur)
Om 14.15 uur, voorafgaand aan de wedstrijden van HC Feijenoord JC1 en FC IJsselmonde 1, zal wethouder Adriaan Visser (Financiƫn, Organisatie, Haven, Binnenstad en Sport) het sportcomplex officieel openen op veld 1. Kom kijken naar een spectaculaire opening om vervolgens HC Feijenoord JC1 en FC IJsselmonde 1 aan te moedigen!

Blokkenschema

Blokkenschema