25-09-2018

Bestemmingsplan IJsselmonde Noord ter inzage

Het afgelopen jaar is gewerkt aan het bestemmingsplan IJsselmonde Noord. Dit nieuwe gebiedsbestemmingsplan is een actualisatie en samenvoeging van de woongebieden Sportdrop, Zomerland en Klein Zomerland, de gebieden Park de Twee Heuvels, het eiland van Brienenoord en het bedrijventerrein Stadionweg.

 

 

 
Dinsdag 25 september is het ontwerpbestemmingsplan IJsselmonde Noord door het college van burgermeester en wethouders vrijgegeven voor terinzagelegging. Vrijdag 5 oktober wordt het ontwerpbestemmingsplan zes weken lang ter inzage gelegd. Binnen deze periode kan iedereen een schriftelijke zienswijze op het bestemmingsplan naar de gemeenteraad sturen. Maandag 29 oktober is er een informatieavond bij Islemunda, podium van IJsselmonde, adres Herenwaard 17 in Rotterdam. U bent tussen 18.30 en 20.30 uur van harte welkom, aanmelden is niet nodig.
 
Het bestemmingsplan ligt vanaf 5 oktober voor iedereen ter inzage bij de informatiebalie van het Timmerhuis,
Halvemaanpassage 1. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u na het maken van een afspraak (010-2672514) inzien. Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.