Beleven in Stadionpark

Natuur, uit eten, bewegen en topsportJe beleeft het in Stadionpark

Genieten van het water en het groen, sporten en uitgaan. Het kan straks allemaal in het Stadionpark.

Ontspannen in de natuur

Het Stadionpark wordt een unieke plek waar voor iedereen wat te beleven valt: heerlijk wandelen of uitrusten langs de nieuwe Maas. Of wat dacht je van een ontspannen wandeling over de prachtig groene wandelroutes door het Park de Twee Heuvels en een tripje naar het Eiland van Brienenoord, waar een prachtig getijdenpark wordt aangelegd?

Overal plek voor ontspanning

Na een mooie wandeling is het natuurlijk tijd voor een hapje en een drankje. In Park de Twee Heuvels is volop plek om te BBQ-en of te picknicken. Geen zin om je eigen eten mee te nemen? Ga dan eens naar binnen bij een van de restaurants in de Veranda en daarna door naar de bioscoop.

Straks mag een bezoekje aan Feyenoord City natuurlijk ook niet ontbreken. Nu kun je er natuurlijk al een voetbalwedstrijd of evenement bezoeken, straks bezoek je het geheel vernieuwde Feyenoord Museum, haal je een biertje in een heuse Feyenoord-brouwerij of maak je kennis met de meest uiteenlopende sporten in de Sportexperience.

Sporten op alle niveaus

Sport speelt een grote rol in het nieuwe Stadionpark. Er is straks ruimte voor sport op alle niveaus, van amateurs tot profs, van jeugd tot oudere recreanten. Jongeren uit de omliggende wijken kunnen laagdrempelig sporten in het park, of bij een van de verschillende sportverenigingen voor sporten als atletiek, hockey en judo. Ook 'urban sports' krijgen alle ruimte. En in het park zelf komt meer ruimte voor activiteiten als wandelen, hardlopen en bootcamp.

Ook worden er in het Stadionpark veel topsportevenementen georganiseerd, waaronder natuurlijk de wedstrijden van Feyenoord.